Stoer. Creatief. Rauw.

Er groeit een prachtig nieuw mensje in jouw buik, hoe geweldig is dat? Jouw lichaam verandert in allerlei opzichten en je bent heel erg benieuwd naar dat kleine wezentje dat je ter wereld gaat brengen. Het is een bijzonder mooie en pure periode in je leven… Hoe jammer zou het zijn als je daar geen mooie foto’s van overhoudt om jaren later naar terug te kijken?

Ik hou niet van clichés, ook niet in zwangerschapsfotografie. Het is best stoer dat je een nieuw mens op de wereld gaat zetten, en daar passen stoere foto’s bij! Dus geen muisjes, strikjes, hand-hartjes om je navel heen enz., maar gewoon jij, zoals je in deze tijd bent. Samen kiezen we een locatie die bij jou past – het kan een strand, bos, industrieterrein, een verlaten pand of een drukke stadscentrum zijn, maar het kan ook gewoon bij jullie thuis, in de vertrouwde omgeving, waar je helemaal jezelf kunt zijn.

Een zwangerschapsshoot is relaxt en leuk. Alles wat je hoeft te doen is ontspannen en op mij vertrouwen (makkelijk toch?), en samen gaan we beelden maken die je voor altijd zal blijven koesteren.

Ik nodig je uit om een kijkje in mijn portfolio zwangerschapsfotografie te nemen of recente zwangerschaps-fotoshoots te bekijken. Neem snel contact met mij op voor een afspraak – ik kan niet wachten om jou en je mooie buik prachtig vast te leggen!

stoere artistieke zwangerschapsfotografie