Werkwijze bruidsreportage

Journalistiek. Puur. Creatief.

Dit is mijn manier van fotograferen: totaal natuurlijk. Go with the flow. Ik creëer geen ‘fotosituaties’, ik laat jullie niet in een bepaalde pose staan of voor de camera lachen. Ik leg vast wat er gebeurt, de echte momenten van de dag. Het is JULLIE verhaal – en ik vertel het met mijn beelden. Ik kijk, observeer, ik ben continu bezig met het ‘scannen’ van de omgeving – op zoek naar de kleine momenten die zo snel voorbij gaan. Tastbare herinneringen: dit wil ik aan jullie geven.

De stijl waarin ik fotografeer kun je fotojournalistiek noemen, maar de naam doet er niet echt toe. Wat er wel toedoet, is dat jouw bruiloft een van de meest bijzondere dagen van je leven is. En het is geen ‘fotoshoot’. Het gebeurt echt.

Iedere bruidsreportage die ik maak is voor mij een nieuwe uitdaging. Jullie zijn anders dan alle andere bruidsparen en drukken een persoonlijke stempel op jullie trouwdag. En daarom worden jullie foto’s ook uniek en bijzonder – ze gaan jullie eigen verhaal vertellen. Bij mij krijg je geen “traditionele” bruidsfoto’s. Jullie dag is speciaal, dus waarom zou je dezelfde foto’s willen als iedereen? Laat mijn creativiteit voor jullie werken, en ik zal jullie trouwdag op een niet-standaard, cliché-vrije, journalistieke manier (met een artistiek tintje) vastleggen.

Ik fotografeer jullie en jullie gasten zo natuurlijk mogelijk, gewoon terwijl iedereen van de dag en van elkaar geniet. Mijn focus ligt op mensen. Alleen tijdens de (eventuele) fotoshoot zal ik jullie een beetje aansturen, maar het blijft altijd relaxt. Ik zorg ervoor dat iedereen zich bij mij op hun gemak voelt, ik ben relaxt en niet over-aanwezig, maar maak ook graag een praatje. Ik heb heel veel plezier aan mijn werk, en dat kun je zien en voelen.

Mijn werkwijze in het kort: keep it simple. Have fun. Geniet. Ik doe de rest wel.

Als bruidsfotograaf gevestigd in Rosmalen (vlakbij Den Bosch), maak ik bruidsreportages niet alleen in regio Noord-Brabant, maar overal in Nederland, België en buitenland. Ik ben gek op buitenbruiloften, dus als je een strandbruiloft, tuinbruiloft, bosbruiloft, festival bruiloft, bohemian bruiloft, barn wedding of een vintage bruiloft in de planning hebt dan maak je me er bijzonder blij mee! Ga je bijvoorbeeld in Frankrijk, Italië of in de Ardennen trouwen? Ik ga graag met jullie mee om jullie grote dag op mijn manier vast te leggen.

Spreekt het je aan? Mooi! Misschien wil je me dan een berichtje sturen, recente bruidsreportages bekijken, of mijn Facebook pagina volgen? Ik vind het leuk om van je te horen!

bruidsfotograaf-utrecht-journalistieke-bruidsfotografie