22 mei 2016

Wedisson Award gewonnen!

Award fotografie wedstrijd voor trouwfotografen

Nadat ik eind vorig jaar de prijs heb gewonnen van de Masters of Dutch Wedding Photography (zie hier het blogberichtje over die Award) met een foto van de fantastische bruiloft van Marlies en Jaap, heb ik besloten om mee te doen aan een ander fotografie wedstrijd, namelijk de Wedisson Awards. En gelijk heb ik weer een award gewonnen! en hier ben ik natuurlijk super blij mee. Het is heel fijn om te zien dat je werk (en je passie) niet alleen door mijn bruidsparen, maar ook door een internationaal jury van topfotografen gewaardeerd wordt, en maakt mijn werk nog meer dankbaar.

De winnende foto heb ik gemaakt tijdens de winterse bruiloft van het enthousiaste en lieve bruidspaar Nicole en Bram, op de mooie trouwlocatie Klooster Betlehem in Haaren. Het was een prachtige zonnige dag in december, waar ik nog steeds met een warm gevoel naar terugkijk. Nicole en Bram – bedankt!

Wedisson Award bruidsfotograaf fotowedstrijd