20 december 2016

Tweede Masters of Dutch Wedding Photography Award gewonnen!

Fotografie Award gewonnen!

Wow, wat een eer! Voor de tweede keer is mijn foto gekozen voor deze geweldige Award van de Masters of Dutch Wedding Photography! Een internationale jury heeft hun keuze gemaakt uit duizenden inzendingen uit heel Nederland en België, en in deze ronde zat mijn foto er gewoon bij.

De winnende foto is een goed voorbeeld van mijn voorliefde van journalistiek werken tijdens een bruiloft – ik ben niet alleen gefocust op het bruidspaar, maar zie allerlei dingen die om me heen gebeuren en leg deze bijzonderen kleine momentjes vast, om zo de sfeer van de dag in beeld te vangen. Deze keer zag ik dat jongetje die zich aan de taarten stond te verlekkeren… Helemaal in zijn eigen wereldje, heerlijk om te zien!

De complete collectie van deze ronde van de Masters Awards kun je HIER zien. En hier mijn Award-foto:

prijswinnende trouwfotograaf journalistiek Masters