Werkwijze familiefotografie

Documentair. Ongedwongen. Authentiek.

Ik geloof in het ‘vastpinnen’ van momenten, het vangen van herinneringen. Ik wil je beelden geven die later veel meer zeggen dan: zo zagen we er toen uit. Van mij krijg je foto’s die zeggen: zo waren we toen. En dit was ons leven.
“Ongeposeerde, eerlijke, pure, authentieke en unieke familiefotografie”

Fotojournalistieke familiereportage – “DAY IN THE LIFE”
Eigenlijk vind ik dat zoiets als “een gewoon moment” niet bestaat – in elk moment schuilt een bepaalde schoonheid, het is alleen de kwestie van goed kijken en zíen… Een documentaire gezinsreportage is anders dan een lifestyle familieshoot – er is geen regie, ik zal jullie niet vertellen wat jullie ‘voor de foto’ moeten doen of hoe jullie samen moeten zijn. Ik loop gewoon een paar uurtjes met jullie mee, terwijl jullie je leven leven… en gewoon jezelf zijn. Thuis bij de dagelijkse activiteiten (kinderen in bad en in bed doen, samen spelen, even chillen tussen de bedrijven door, de was doen, boterhammen smeren, een cake bakken, noem maar op) of buiten bv. tijdens een boswandeling met de hond of een rondje boodschappen bij de supermarkt. Niets is ‘te gewoon’.
“There is beauty in all things… You just need to look close enough.”
Wat krijgen jullie van mij? Een gezinsdocument, tijdloze beelden, een prachtige en onbetaalbare herinnering voor later, die jullie voor altijd zullen blijven koesteren – puur, echt en eerlijk.

Neem gerust een kijkje in mijn portfolio en kijk hier voor een voorbeeld van een complete documentaire gezinsreportage.
Is een documentaire gezinsreportage iets voor jouw gezin? Wacht niet langer en stuur me een mail voor meer info of een afspraak.
PS Volg me op Facebook om op de hoogte te blijven van mijn fotografie!

foto's gezin niet geposeerd

 

LL_Featured