20 december 2016

Newborn Vik [natuurlijke foto’s newborn]

Lifestyle newborn fotoshoot thuis in Heerlen

Het blijft bijzonder, als mensen die in een totaal andere hoek van het land wonen mij benaderen om foto’s bij hun thuis te maken, omdat ze helemaal weg van mijn stijl zijn. Dat vind ik echt een eer! Ik blijf lekker eigenwijs mijn ding doen en op mijn manier fotograferen, en trek me niet veel aan van ‘hoe het moet’. Heerlijk op mijn gevoel vertrouwen. En erg fijn om te zien dat mijn werk bepaalde mensen aantrekt, die in vele opzichten op dezelfde lijn zitten. Dat maakt mijn werk zo ontzettend mooi. Deze fotoshoot van newborn Vik en zijn ouders vond plaats in Heerlen, niet bepaald bij mij om de hoek ;) Een liefdevol klein gezinnetje, vastgelegd op de “izzy-manier”.

natuurlijk newbornfotografie fotoshoot baby thuis natuurlijk newbornfotografie fotoshoot baby thuis natuurlijk newbornfotografie fotoshoot baby thuis lifestyle newbornfotoshoot beste newbornfoto's lifestyle newbornfotoshoot beste newbornfoto's lifestyle newbornfotoshoot beste newbornfoto's lifestyle newbornfotoshoot beste newbornfoto's ongeposeerde newbornfoto's beste newbornfoto's ongeposeerde newbornfoto's beste newbornfoto's ongeposeerde newbornfoto's beste newbornfoto's stoere newbornfoto's stoere newbornfoto's baby fotograaf stoere newbornfoto's familie fotograaf stoere newbornfoto's gezin fotograaf stoere newbornfoto's newbornfotograaf douchen met baby newbornfotograaf douchen met baby newbornfotograaf douchen met baby newbornfotograaf douchen met baby newbornfotograaf stoer originele newbornfoto's fotoshoot originele newbornfoto's fotoshoot originele newbornfoto's fotoshoot originele newbornfoto's fotoshoot stoer