16 september 2014

Love shoot Linda en Luuk [trouwfotograaf Den Bosch]

Love shoot in Halder (Den Bosch)

Afgelopen jaar is er veel veranderd in mijn fotografie. Ik heb een aantal geweldige workshops in binnen- en buitenland gevolgd, bruiloften gefotografeerd naast sommige van de beste fotografen van Nederland, regelmatig met collega fotografen gespard, en geprobeerd mijn creativiteit steeds weer een flinke ‘boost’ te geven. Ik wil nooit stilstaan in mijn werk. Ik wil experimenteren, nieuwe dingen blijven uitproberen, een stijl neerzetten die niet statisch is, maar met de tijd evolueert en nieuwe, soms onverwachte vormen aanneemt.
In het kader van dat alles heb ik Linda en Luuk gevraagd om mee te doen aan een love shoot experiment. Een love shoot is een prachtige manier om even bij de liefde stil te staan, maar het is ook zó cliché-gevoelig… Dus ging ik het deze keer anders aanpakken: ik wilde de foto’s een stoere, nonchalante look geven. Het was iets meer geregisseerd dan wat ik tot nu toe heb gedaan, maar nog steeds relaxt. Ik ben heel blij met het resultaat… Wat vinden jullie?

Love-shoot-Halder-Den-Bosch-Linda-Luuk 035.jpg Love-shoot-Halder-Den-Bosch-Linda-Luuk 001.jpg Love shoot - bruidsfotograaf Den Bosch Love-shoot-Halder-Den-Bosch-Linda-Luuk 003.jpg Love-shoot-Halder-Den-Bosch-Linda-Luuk 004.jpg Love-shoot-Halder-Den-Bosch-Linda-Luuk 006.jpg Love-shoot-Halder-Den-Bosch-Linda-Luuk 008.jpg bruidsfotografie-Noord-Brabant-love-shoot Love-shoot-Halder-Den-Bosch-Linda-Luuk 013.jpg Love-shoot-Halder-Den-Bosch-Linda-Luuk 016.jpg Love-shoot-Halder-Den-Bosch-Linda-Luuk 018.jpg Love-shoot-Halder-Den-Bosch-Linda-Luuk 021.jpg Love shoot - bruidsfotograaf Den Bosch Utrecht Eindhoven Breda Love-shoot-Halder-Den-Bosch-Linda-Luuk 026.jpg Love-shoot-Halder-Den-Bosch-Linda-Luuk 027.jpg Love-shoot-Halder-Den-Bosch-Linda-Luuk 028.jpg Love-shoot-Halder-Den-Bosch-Linda-Luuk 030.jpg Love-shoot-Halder-Den-Bosch-Linda-Luuk 031.jpg Love-shoot-Halder-Den-Bosch-Linda-Luuk 032.jpg Love-shoot-Halder-Den-Bosch-Linda-Luuk 033.jpg Love-shoot-Halder-Den-Bosch-Linda-Luuk 038.jpg Love-shoot-Halder-Den-Bosch-Linda-Luuk 050.jpg Love-shoot-Halder-Den-Bosch-Linda-Luuk 040.jpg Love-shoot-Halder-Den-Bosch-Linda-Luuk 054.jpg Love-shoot-Halder-Den-Bosch-Linda-Luuk 055.jpg Love-shoot-Halder-Den-Bosch-Linda-Luuk 056.jpg Love-shoot-Halder-Den-Bosch-Linda-Luuk 058.jpg Love-shoot-Halder-Den-Bosch-Linda-Luuk 061.jpg Love-shoot-Halder-Den-Bosch-Linda-Luuk 062.jpg Love-shoot-Halder-Den-Bosch-Linda-Luuk 065.jpg Love-shoot-Halder-Den-Bosch-Linda-Luuk 066.jpg Love-shoot-Halder-Den-Bosch-Linda-Luuk 068.jpg Love-shoot-Halder-Den-Bosch-Linda-Luuk 074.jpg

Heb je genoten van de foto’s? Ook voor jou zo’n gave loveshoot, of ben je op zoek naar een bruidsfotograaf in regio Den Bosch (of ergens anders in NL en buitenland) voor een stoere journalistieke bruidsreportage? Neem dan een kijkje op deze pagina om recente reportages te bekijken, en stuur me een berichtje!