18 maart 2014

Zondagmiddag, kids, vrienden, en BBQ [documentaire gezinsfotografie Veghel]

Fotografie documentaire stijl

Deze fotoreportage heb ik gemaakt tijdens een supergezellige BBQ thuis bij mijn vrienden in Veghel. De kinderen zaten erg ongeduldig op hun eten te wachten, wat hadden ze er zin in! Het was een van de dagen die je wil vastpinnen… Of tenminste vastleggen met de camera :)

documentaire-familiefotografie-veghel 004documentaire-familiefotografie-veghel 003
documentaire-familiefotografie-veghel 007documentaire-familiefotografie-veghel 008documentaire-familiefotografie-veghel 016ongeposeerde kinderfotografie Vegheldocumentaire-familiefotografie-veghel 023documentaire-familiefotografie-veghel 025documentaire-familiefotografie-veghel 026documentaire-familiefotografie-veghel 028documentaire-familiefotografie-veghel 031documentaire gezinsreportage veghelkinderfotograaf aan huis Vegheldocumentaire familiereportage in Vegheldocumentaire-familiefotografie-veghel 037authentiek familieportret vegheldocumentaire-familiefotografie-veghel 042babyfotograaf aan huis vegheldocumentaire-familiefotografie-veghel 052

Wil je ook bijzondere, documentaire fotosessie voor jouw gezin boeken? Neem contact me mij op om over details te praten.