6 juni 2016

Bruidsfotografie prijs gewonnen – Wedisson Award!

Een nieuwe bruidsfotografie prijs gewonnen – Wedisson Award

Ik ben alweer heel blij dat een van mijn foto’s de internationale bruidsfotografie prijs Wedisson Award heeft gewonnen (zie HIER mijn vorige prijswinnende foto)! Als bruidsfotograaf doe ik er alles aan om toffe beelden voor mijn bruidsparen te maken, foto’s waar ze nog jarenlang van zullen genieten… Voor de grootste gedeelte van de dag werk ik dan journalistiek en ben ik gefocust op het vangen van momenten, sfeer en emoties, maar tijdens een bruiloft is er vaak ook nog ruimte voor een paar mooie foto’s met z’n tweeën. Deze winnende foto is genomen tijdens de geweldige landelijke bruiloft van Kelly en Tjeu. Het was een idee van Kelly om foto’s te maken op de zolder van de boerderij van de ouders van Tjeu, en ik was meteen enthousiast! Wat een heerlijke ruimte met bijzonder lichtinval. We hebben daar natuurlijk meerdere foto’s gemaakt, maar deze is veruit mijn favoriet.

Wedisson-Award-prijswinnende-bruidsfotograaf

Ga je volgend jaar trouwen en ben je enthousiast over mijn foto’s? Zou je willen dat ik jullie grote dag op mijn manier vastleg? Wacht niet te lang met je aanvraag want mijn agenda voor 2017 begint zich nu al langzaam te vullen :) Dus neem contact op en laat weten wat jullie van plan zijn voor jullie bruiloft!