Ik ben een van de geluksvogels die van hun passie hun werk hebben gemaakt. Een passie voor beeld, voor het creëren, voor het vangen van herinneringen en het vastpinnen van momenten. Het is begonnen met het documenteren van het leven van mijn eigen klein gezinnetje, maar inmiddels heb ik heel veel mooie mensen blij kunnen maken met het vastleggen van hun eigen, persoonlijk verhaal – en daar ben ik enorm dankbaar voor.

Een paar dingen waar ik blij van word: mijn tweelingdochters – fitness – podcasts – goede koffie – glaasje wijn op zijn tijd – lieve mensen om me heen – frambozen – minimalisme – boswandelingen – documentaires – veggies – een goed gesprek – boeken – gezond koken voor mijn gezin – films – 10.000 stappen per dag – een terrasje in de zon op vrijdagmiddag – mijn e-reader – lunch met een vriendin – life long learning – en veel meer!

Nog iets: mijn naam is Izabella Flieger, maar iedereen noemt me Iza (kort maar krachtig!).
Dat ben ik in het kort… Nu ben ik benieuwd naar jouw verhaal! Dus wacht niet langer en stuur me een berichtje, en laat het avontuur beginnen!