Ik ben een van de geluksvogels die van hun passie hun werk hebben gemaakt. Een passie voor beeld, voor het creëren, voor het vangen van herinneringen en het vastpinnen van momenten. Het is begonnen met het documenteren van het leven van mijn eigen klein gezinnetje, maar inmiddels heb ik zo veel mooie mensen blij kunnen maken met het vastleggen van hun eigen, persoonlijk verhaal – en daar ben ik enorm dankbaar voor.

Een paar dingen waar ik blij van word: mijn tweelingdochters van 7 – stedentrips – fitness – Spotify (bestond er een leven vóór Spotify??) – goede koffie (mijn brandstof op werkdagen) – glaasje wijn op zijn tijd – positieve mensen om me heen – films en boeken met een ‘twist’ – gezond koken voor mijn gezin – stoere laarzen & leren jassen – een terrasje in de zon op vrijdagmiddag – relaxte buitenbruiloften – en veel meer!

Nog iets: mijn naam is Izabella Flieger, maar iedereen noemt me Iza (kort maar krachtig!).

Dat ben ik in het kort… Nu ben ik benieuwd naar jouw verhaal! Dus wacht niet langer en stuur me een berichtje, en laat het avontuur beginnen!